Nigel Farage pratar om EU:s nya ledare

Efter att Feministiskt initiativs representant röstat ja till EU:s nya ledare och totalt missat att i princip alla andra, inklusive vänsterpartiet, är överens om att han är en elitistisk och maktgalen politruk  kan det vara värt att lyssna på förnuftets röst i EU, Nigel Farage, som sågar EU:s nya mäktige ledare vid fotknölarna.

Det händer att den gode herr Farage säger något dumt, men för det mesta är han en otroligt frisk fläkt och i mina ögon den enskilda person som de sista tio åren gjort mest för att skapa ett fritt Europa, som snart kan vara utan ett överstatlig och maktgalet EU. Om vi, gudarna villiga, slipper ett EU:s förenta stater trots de ansträngningar som görs statskramarna runt om Europa och även de flesta etablerade partier i Sverige, är det mycket tack vare Farage som nu håller på att ta England ut ur EU. Jag hoppas att Sverige kan följa efter ganska fort.

Jag funderar även på att försöka grunda en svensk fanclub för den gode Farage, en liten organisation som visar vår uppskattning och kanske ibland träffas och tar några öl. Någon som är sugen på att hjälpa till?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s