Homosexuella tårt-terrorister!?

Det här är helt enkelt för roligt för att inte posta. Jag hoppas inte Hägglund tog illa vid sig eller fick några kläder förstörda, och man kanske inte ska uppmärksamma grupper som kastar tårtor för uppmärksamhet, men det här är helt enkelt för roligt för att inte posta. Det måste ju vara någon form av konstigt trollande. Det här postades för ett dygn sedan:

Fagarmy

Vi börjar från början. De kör alltså någon slags rosa/svart ”hammaren och skäran”-symbol. Jag vet inte om de ser sig själva som någon form av HBTQ-Lenin eller om de bara tyckte det var snyggt. De har världens roligaste namn på deras tillställning. Sen anklagar de en ”liberal masshysteri” för att stödja homofobin, vilket jag inte riktigt får ihop men ska det skrikas högt på de vanliga misstänkta i det här sammanhanget är det kanske ok uttryckt. De glömde dock ”Kapitalismen” och ”Reinfeldt”. Det är även kul att de erkänner att homofobin blivit mycket mindre under Alliansregeringen är under tidigare sossestyre. Även pluspoäng för att först hävda att Hägglund är en religiös extremist, göra ett brottsligt angrepp på honom utifrån hans religion och sedan klaga på att poliserna som ingrep inte tar hatbrott på allvar.

Inte helt bestämt mig för om det här är seriöst, något form av fantastiskt trollande eller bara ett desperat försök av KD att få uppmärksamhet, men i vilket fall som helst var det jävligt kul.

Annonser

One thought on “Homosexuella tårt-terrorister!?

  1. Jodå, det där är komiskt nog för att vara hyfsat god satir. Men samtidigt är det ju just så som vår identitetsvänster uttrycker sig på FB och twitter idag. Så hur sjutton ser man skillnaden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s